Добре дошли

МЕГАПОРТ ЕООД е основана през 1992 г. и е лидер на Балканския полуостров в производството на полимерни и ко-полимерни фолиа, опаковки и материали. Общата площ на фабриките ни е над 20 000 кв.м. Направените инвестиции имат за цел повишаване капацитета и качеството на произвежданите изделия и подобряване ефективността на производството.

Ние вярваме в бъдещето на рециклирането и инвестирахме в последното поколение почистващо и рециклиращо оборудване. Крайният продукт, под формата на виококачествени фолиа, ръкави и чували за боклук, е добре приет както на българския, така и на международния пазар. Всички наши усилия са насочени към затварянето на технологичния цикъл и 100-процентово рециклиране на произведените от нас опаковки. През 2014 г. МЕГАПОРТ инвестира в нови миялни инсталации и палетизиращи линии и разшири своя производствен капацитет.

В заводите и търговските ни офиси в градовете Велико Търново, София, Пловдив, Варна и Бургас работят над 500 души. Около 60% от продукцията е за вътрешния пазар, а чуждестранните ни клиенти са от различни държави: Германия, Австрия, Холандия, Дания, Италия, Гърция, Румъния, Македония и др.

През 2009 г. МЕГАПОРТ покри стандарта ISO 9001:2008 от United Registar of Systems Ltd. През май 2014 г. бяха покрити стандартите ISO 14001 и ISO 18001. Следващите ни приоритети сертификатите EUCERTPlAST и THE BLUE ANGEL. Поставяме си все по-високи цели и все по-високи стандарти за качество и това повишава общата ефективност на фирмата, както и удовлетвореността на текущите ни клиенти, и спомага за привличането на нови.

Прочетете повече за нас ▶

Мегапорт ООД - Copyright © 2014 megaport.bg