Добре дошли

МЕГАПОРТ ООД е основана през 1992 г. и е лидер на Балканския полуостров в производството на полимерни и ко-полимерни фолиа, опаковки и материали. Общата площ на фабриките ни е над 20 000 кв.м. Направените инвестиции имат за цел повишаване капацитета и качеството на произвежданите изделия и подобряване ефективността на производството.

Ние вярваме в бъдещето на рециклирането и инвестирахме в последно поколение почистващо и рециклиращо оборудване. Крайният продукт под формата на висококачествени фолиа, ръкави и чували за боклук са добре приети както на Българския така и на международния пазар. Всички наши усилия са насочени към затваряне на технологичния цикъл и 100 процентово рециклиране на произведените от нас опаковки. През 2014 г. МЕГАПОРТ инвестира в нови миялни инсталации, палетизиращи линии и разшири своя производствен капацитет.

В заводите и търговските ни офиси в градовете Велико Търново, София, Пловдив, Варна, Бургас работят над 500 души. Около 60% от продукцията е за вътрешния пазар, а чуждестранните ни клиенти са от различни държави: Германия, Австрия, Холандия, Дания, Гърция, Румъния, Македония и др.

През 2009 г. МЕГАПОРТ покри стандарта ISO 9001:2008 от UNITED Registar of Systems Ltd. През май 2014 г. бяха покрити стандартите: ISO 14001, ISO 18001. Наши цели до края на 2014 г. са EUCERTPlAST и THE BLUE ANGEL сертификати. Заложените цели и политиката по качеството, доведоха до повишаване на общата ефективност на фирмата, повишаване удовлетвореността на съществуващи клиенти и привличането на нови.

Прочетете повече за нас ▶

Мегапорт ООД - Copyright © 2014 megaport.bg